webaruhaz-inditas-lepesrol-lepesre-small

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
KÖVETHETŐ KÉZIKÖNYV
A SIKERES WEBÁRUHÁZÉRT!

Az első lépésről lépésre követhető, és lemásolható magyar nyelvű kézikönyv, amely segít abban, hogy a webáruházad sikeres legyen és ne egy pénztemető. Csak azzal, hogy követed a könyvben leírtakat súlyos százezreket spórolhatsz meg.

Ez a könyv a megállíthatatlan webáruházad első lépcsőfoka.

A könyv kizárólag kipróbált módszereket tartalmaz. 100% tapasztalat 0% elméleti bullshit

A könyv Neked szól, és rengeteget fogsz belőle tanulni ha....

 • Ha most indítod az első webáruházadat...
 • Ha már van webáruházad de az eredményével nem vagy megelégedve...
 • Ha szeretnéd megspórolni a tanulópénzeket..
 • Ha megragadtál egy szinten és szeretnél a következő szintre lépni...
lepcsofok

“Ezt a könyvet minden kezdő e-kereskedőnek kötelezővé tenném!”

"A Webáruház indítás lépésről lépésre az egyetlen olyan könyv,
amely valódi tapasztalatra épült...."

Péter és csapata fejlesztette többek közt a Szamos Marcipán webáruházát. Valamint egy 6 webáruházból álló, havi közel 80 millió forintos forgalmú webáruház portfóliót vezetett
webinditas

Olvass bele, hogy mit tartalmaz a könyv!

Nem árulunk zsákba macskát. Mi ezekbe a könyvekbe bele tettünk apait- anyait.
Nyugodtan olvass bele, és bízunk benne, hogy elnyeri a tetszésedet.

Mit ad majd neked ez a könyv,
ha az első webáruházadat éppen most indítod?

BIZTONSÁGOT! A SÁRGA UTAT MI MÁR MEGTALÁLTUK! NEKED CSAK KÖVETNED KELL.

El se hinnéd, hogy mennyit bénáztam mire eljutottam arra a szintre, hogy már biztonságosan indítok bármennyi webáruházat, mert tudom, hogy profitábilissá tudom tenni.

MILLIÓKAT SPÓROL NEKED AZZAL, HOGY NEM FIZETSZ FELESLEGESEN TANULÓPÉNZT

Ha összeszámolnám, hogy az elmúlt években mennyi tanuló pénzt fizettem, akkor azt hiszem, hogy sírva fakadnék. A könyvben részletesen írok azokról a hibákról és buktatókról, amit szinte mindenki elkövet, így ha ezt megtanulod Te elkerülheted!

VISSZACSATOLÁS, HOGY JÓ, VAGY ROSSZ ÚTON JÁRSZ!

Valószínűleg te is elbizonytalanodsz néha, és ekkor nagyon jó lenne, ha valaki megmondaná, hogy amit csinálsz az jó-e. Nem ártana tudni, hogy jó úton haladsz-e és csináld tovább, vagy amit csinálsz az időpazarlás és minél gyorsabban hagyd abba. A könyvből ez is kiderül.

EGY VIRÁGZÓ WEBÁRUHÁZAT, AMI ELTART TÉGED ÉS A CSALÁDODAT!

Végtére is minden kezdő webáruház fokmérője az, hogy mekkora forgalmat, és mekkora profitot tud felmutatni.

“Ezt a könyvet minden kezdő e-kereskedőnek kötelezővé tenném!”

Miben lesz jobb a webáruházad,
ha a könyvben leírt sikerreceptet követed?

🔥 AHOGY HALADSZ ELŐRE, AZ EREDMÉNYEID PONTRÓL PONTRA JOBBAK LESZNEK.

A könyv elolvasása után azt fogod észrevenni, hogy egyre tudatosabban építed fel a hirdetéseidet és a kampányaidat. Ezek pedig elkezdenek egyre jobb eredményt hozni. A tudatosságon és a tudáson kívül még egy nagyon fontos dologra lesz szükséged, ez pedig a tapasztalat. Ahogy haladsz előre, ahogy egyre jobban és egyre tudatosabban építed fel a hirdetéseidet, egyre tapasztaltabb is leszel. Így az eredményeid is folyamatosan egyre jobbak lesznek.

🔥 EGYRE KÖNNYEBBEN FOGOD VENNI AZ AKADÁLYOKAT.

Míg a könyv olvasása előtt egy egyszerű landing page felépítése és megtervezése, vagy egy új marketing kampány létrehozása is komoly gondot okozott, a könyv elolvasása után ezeket az akadályokat már könnyedén fogod venni. A könyvben részletesen le van írva, hogy milyen esetben mit csinálj, kitől kérj segítséget vagy esetleg mit tanulj meg. Ez egy hatalmas mankó hiszen, el tudsz indulni a célod megvalósítása felé.

🔥 EL FOGOD TUDNI KEZDENI DELEGÁLNI A FELADATAIDAT MÁSOKNAK

Egy webáruház életében az első nagyobb mérföldkő, amikor már annyi profitot tud termelni, hogy a tulajdonos feladatokat tud delegálni az új munkatársakra. Ez egy hatalmas előrelépés, hiszen a webáruháznak és egyáltalán egy vállalkozásnak is az a célja, hogy eltartson téged és a családodat nem pedig az, hogy egész életedben robotként dolgozz benne. Amint megtanultad, hogy mit hogyan kell csinálni, valamint ez eredményt is termel, úgy szépen lassan ezeket a feladatokat át kell adnod valaki másnak.

🔥 ELÉRED A TÖKÉLETES SZABADSÁG ÁLLAPOTÁT, AMIKOR CSAK NÉZED, HOGY HOGYAN TERMEL PÉNZT AZ ÁLTALAD FELÉPÍTETT RENDSZER.

Akkor lesz egy webáruház igazán sikeres, ha a pénztermelésen túl a Te idődet is felszabadítja. Amikor már döntési lehetőséged van, hogy szeretnél-e dolgozni a webáruházadban vagy nem. Vannak olyan vállalkozók, akik úgy döntenek, hogy szeretnének benne dolgozni, mert szeretik, amit csinálnak, és vannak olyanok, akik úgy döntenek a szabadságot választják. Ez rajtad áll, de onnantól kezdve, hogy döntési lehetőséged van, a webáruházad már sikeres.

“Ezt a könyvet minden kezdő e-kereskedőnek kötelezővé tenném!”

Ha MOST vásárolod meg a könyvedet, három,
összesen 34.900 Ft értékű bónusszal is megjutalmazunk

Adunk neked plusz három bónuszt a könyv mellé, aminek a segítségével
még sikeresebb e-kereskedő lehetsz.

Egy profi, kulcsrakész webáruház fejlesztési specifikációját​

24.000 Ft helyett most 
megkapod AJÁNDÉKBA
webspec

Ne Te találd ki a “tökéletes” webáruházat. Ezt már okos emberek hosszú évek alatt kitalálták. Mi leteszteltük, jó párszor lefejlesztettük, most pedig a komplett specifikációt a rendelkezésedre bocsájtjuk. Csak add oda a webesednek és majd ő lefejleszti egy erre a célra megírt fejlesztési útmutató alapján.

A webáruház Jogkódex-et, hogy a Jogi dolgokkal is tisztába legyél

6.900 Ft helyett most 
megkapod AJÁNDÉKBA
jogkodex-small
Az e-kereskedelem egyre inkább a jogalkotó figyelmének a központjába kerül. Folyamatosan hallani arról, hogy újabb és újabb jogszabályokkal nehezítik az e-kereskedők életét, ezért kiemelkedően fontos, hogy a jogszabályoknak is megfelelj.Folyamatosan frissülő kiadványunkban megtalálsz mindent, az e-kereskedőkre vonatkozó jogszabályokról, ráadásul most, ajándékba adjuk neked a vásárlásod mellé.

Ingyenes tartalmi frissítés örökre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

Nem a karakterért fizetsz hanem a tudásért! Folyamatosan frissítjük! Ingyenesen!
frissites

Hiszünk abban, hogy te nem a karaktereket vásárolod meg, hanem a tudást. Többek közt ezért is döntöttünk úgy, hogy e-book-ként adjuk ki a könyvünket és nem valós papír alapú könyvként. Így megtehetjük, hogy folyamatosan frissítjük és ingyenesen eljuttatjuk hozzád. Ezt meg is fogjuk tenni, amint valami említésre méltó változik az e-kereskedelemben!

Mennyibe kerül a Webáruház Indítás Lépésről Lépésre
és a hozzá tartozó három bónusz?

A könyv és a 34.900 Ft értékű ajándék bónuszok ára a tartalmához képest 
egy jelképes összeg, mindössze bruttó 15.600, – Ft

Ezt mind megkapod ha most vásárolsz könyvet

 • 100+ átadott webáruház tapasztalata
 • Egy értékesítésre kihegyezett webáruház kivitelezési terve
 • 6 saját webáruház menedzseléséből adódó tapasztalat
 • Olcsó és bizonyítottan működő értékesítési csatornák
 • Több mint havi 80 millió forint forgalom tapasztalata
 • Szaknyelv mentes, közérthető fogalmazást
 • Webáruház jogkódex, hogy mindig képbe legyél
 • Korlátlan frissítést, a legújabb információkról
A könyv ára most a bónuszokkal együtt
44.890 Ft
helyett mindössze
bruttó 15.600 Ft
teljespaletta

Gyakori kérdések

Töltse ki a fent található űrlapot. Az űrlap kitöltése után a rendszer automatikusan generál egy díjbekérőt, amit elküld az Ön által megadott e-mail címre. A díjbekérő fogja tartalmazni a bankszámlaszámot, ahová a könyvek árát kell utalnia. Amint megérkezett hozzánk a könyvek ára, azonnal értesítjük Önt, hogy a könyveket, honnan tudja letölteni.

A könyveket PDF formátumban fogjuk Önnek elküldeni e-mailben. A könyvek e-book-ok, amit bármilyen eszközön könnyedén olvashat, de akár ki is nyomtathat.

Ajánlom, azoknak a vállalkozóknak, akik most indítják az első webáruházukat. Átfogó, és hasznos tudást biztosít számukra. 

Azok számára is hasznos lehet, akik már rendelkeznek egy működő áruházzal, hiszen azon felül, hogy új ismereteket és más nézőpontokat is megismerhetnek a könyvekből, egyfajta csekklistaként is funkcionálhat, hogy leellenőrizzék, hogy mindent megfelelően csinálnak-e. Ha csak egy-két gondolat megragad vagy elindít egy ötletet, akkor már megérte az árát.

Ha valaki autót szeretne vezetni, akkor elmegy és megtanulja, hogy hogyan kell vezetni. Ha valaki úszni szeretne, akkor elmegy és megtanulja, hogy hogyan kell úszni. Viszont webáruházat rengetegen mindenféle előképzettség nékül indítanak, és ez okozza a rengeteg webáruház csődjét. 

Egy webáruház indítása rengeteg költséggel jár. Mi hisszük azt, hogy ezeknek a könyveknek a költsége eltörpül a többi költség mellett, viszont ezekből a könyvekből rengeteget profitálhatnak a vállalkozók.