1, Lecke Hogyan indítok el egy full automata online weboldalt 30 nap alatt, ami passzív bevételt termel nekem?

Ideje belevágni, nézzük akkor, hogy mi is az első lépés? 

Nyilván az első lépés, ahogy írtam is, hogy szükség lesz egy webes felületre, ehhez viszont szükségünk van egy tárhelyre és egy domain névre. Igazából még nem gondolkodtam azon, hogy mi legyen a név… pontosítok… nagyon sokat gondolkodtam rajta, de nem találtam még ki. 

Nyilván fontos a jó név, bele kell szeretni, meg kell, hogy fogjon, de nem szabad túlzásba esni. Én azt gondolom, hogy végeredményben nem a név számít, hanem az, amit a név jelent. Az ilyen hülye nevű alkalmazások is mint az Instagram lehet sikeres, ha jó a termék, jó amit képvisel. 
Ugyan így a leg kreatívabb nevű szolgáltatás vagy termék is lehet silány. Szóval fontos a név, de nem ebbe kell a sok energiát fektetni. 

Hogyan választom ki a vállalkozás nevét? 

Van egy nagyon jó kis alkalmazás, amit nagyon szeretek. Az a neve, hogy Namelix itt éred el: https://namelix.com/

Csak annyi a dolgod, hogy beírod a kulcsszót, amivel foglalkozik a céget, vagy amire szeretnéd a brand nevet kitalálni, a rendszer pedig nem csak, hogy nevet, de kvázi egy arculatot generál neked. Én most azt írtam be, hogy “video, fly, joy” ezek azok a kulcsszavak, amire szeretném, hogy asszociáljon egy látogató ha meglátja a nevemet. 

Burtál sok verziót dobott ki. Nézd csak meg: 

Oké… ideje választani…

Átnéztem egy néhány oldalt, kicsit vacilláltam, mert találtam egy olyat, hogy Brillse és ez eléggé megtetszett, de végül úgy döntöttem, hogy a készülő új vállalkozásom neve ZoomZen Filmstúdió lesz 🙂 Az a lényeg, hogy jól hangzik. Minden mást úgyis a tartalom, a szolgáltatás a kiszolgálás fog meghatározni…. okééé… megvan a név. Hogyan tovább?  

Megvan a név.. regisztráljunk egy domain nevet és vásároljon hozzá egy tárhelyet. 

Ehhez a Forpsi-tól fogok vásárolni domain nevet és tárhelyet. https://www.forpsi.hu/
Fent belinkeltem. Szeretem őket, mert nem drágák, ezen felül pedig nagyon jó az ügyfélszolgálat és ingyenesen adnak HTTPS (SSL tanúsítványt) valamint SMTP-t a szerverhez, amire szükségem lesz. 

Miközben ezeket a sorokat írom már meg is rendeltem, szóval lassan be is lesz regisztrálva az új vállalkozásom neve a ZoomZen.hu 🙂 

A következő lépés a weboldalam feltelepítése lesz. Egy WordPress weboldalt fogok használni Elementor sablon szerkesztővel és minden egyéb extra funkcióval 🙂 

See you next time! 
DE!!! 

Addig is! 

 

Gyere és követsd Te is, hogy hogyan építek fel 30 nap alatt egy full automata online weboldalt, ami passzív pénzt termel nekem. 

Ha követsz akkor egy transzparens referencia rendszert kapsz, ami ha tetszik, akkor bármikor lemásoldhatod. 

Mit szólsz? Belavágjunk? 

Akkor semmi más dolgod nincs mint, hogy ezen az űrlapon iratkozz fel! 
E-mailben fogom neked küldeni azt, hogy éppen hogyan haladtam. Lesz, ami videó formában készül el, lesz, ami szöveges tartalom lesz, de egy dologra számíthatsz: 

Teljes transzparencia, az összes nehézséget megosztom, az összes kérdést, ami felmerül a rendszer elkészítése közben. Ha benne vagy, csatlakozz! 

 

Csatlakozz Te is! Követsd, hogyan építek fel egy full automata online rendszert 30 nap alatt!

Csak annyit kell tenned, hogy kitöltöd ezt az űrlapot és az első anyagot már küldöm is! 

 Adataid biztonságban vannak

Ha kérdésed van, tedd fel! Ne fogd vissza magadat, mi is ebből tanulunk 🙂

A VIP anyagokért iratkozz fel a lent található űrlapon!

Csak annyit kell tenned, hogy kitöltöd ezt az űrlapot és az első anyagot már küldöm is! 

 Adataid biztonságban vannak

VÉGEZD EL AZ INGYENES WEBÁRUHÁZ KURZUSAINKAT!